0
Winkelwagen
€ 0,00
Schoenen met wieltjes is onderdeel van Webcompanies BV.

Hoofdkantoor + afhaalbalie:
Webcompanies BV
Brinkhorst 5A + 5B
7207 BG Zutphen

Email:
info@schoenen-met-wieltjes.nl

Bankgegevens:
Ten name van Schoenen met wieltjes
IBAN Code: NL60 RABO 0308 8133 16
BIC Code: RABONL2U

KVK Nummer: 55422322 te Apeldoorn
BTW Nummer: 851702612.B01

Copyright 2018
De op deze website afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo's, waren- en dienstmerken, zijn eigendom van of in licentie bij de Schoenen-met-wieltjes.nl, en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site.

De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële privé-doeleinden. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van Schoenen-met-wieltjes.nl.
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.