0
Winkelwagen
€ 0,00
kinder laarsjes met lichtjes
Led laarsjes roze
Reviews | Review toevoegen

Lekker voor de winter, roze ledlaarzen voor kinderen met een diervriendelijk bontje en glittertjes en pareltjes. Deze roze kinderlaarsjes hebben lichtjes in de zool. Als het kind een keer stampt zu...

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 69,00
€ 15,00
Prijs per Paar
Aantal: 
Bestellen

Lekker voor de winter, roze ledlaarzen voor kinderen met een diervriendelijk bontje en glittertjes en pareltjes. Deze roze kinderlaarsjes hebben lichtjes in de zool. Als het kind een keer stampt zullen de lampjes (groen, blauw en rood) circa 5 seconde gaan knipperen. De laarsjes hebben aan de zijkant een ritssluiting waarmee ze aan en uit gedaan kunnen worden. De lampjes werken op een (niet vervangbare) batterij. Helaas kunnen we niet zeggen hoe lang de lampjes gemiddeld branden, dat is ook afhankelijk van het gebruik. Maar ook zónder lichtjes hebben kinderen hier een uitstekend winterlaarsje aan.

- Kinderlaarsjes met lichtjes
- Verkrijgbaar in de maten 20-25
- Lampjes werken op batterij
- Leuke details zoals bont en glitters

 
De juiste maat bepalen?
Wij hebben van deze ledschoenen de binnenmaat opgemeten. Dit zal misschien niet op de milimeter exact zijn. Maar het geeft wel een vrij goede indicatie over de grote van de ledschoen. Als je je voet van hiel tot langste teen op meet, net zoals je op de afbeelding ziet, en daar circa 0,5 tot 1 centimeter bij optelt, vind je de juiste maat.
Maat 20 = circa   cm
Maat 21 = circa   cm
Maat 22 = circa  cm
Maat 23 = circa  cm
Maat 24 = circa  cm
Maat 25 = circa cm

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop