0
Winkelwagen
€ 0,00
LED Schoenen worden ook wel simulation shoes genoemd wat weer de Engelse benaming is van oplaadbare ledschoenen. Dit zijn schoenen met verlichting in de schoenzolen. Je kunt de verlichting zelf bedienen. Zo kun je zelf één van de zeven kleuren kiezen of kies je voor een knipperend effect. (dit geldt trouwens alleen voor de ledschoenen zónder wieltjes)


Weergave:
 


Bezig met laden...

Party animal!
Steel de show op elk feest, tijdens een avondje stappen of op een festival. Met deze LED sneakers ben jij de eyecatcher van de avond! Dans de sterren uit de hemel met deze comfortabel zittende sneaker. En laat de lichtjes van je schoenen bewegen op de beats van de muziek.

Schoenen met lichtjes...
Of je nou van sportschoenen houdt, van gympen, sneakers of skateschoenen? Wij hebben ze allemaal met ingebouwde ledverlichting. Wil je liever een hoog model sneaker? We hebben ook hoge led schoenen in ons assortiment. Bestel je lichtschoenen nu met hoge korting bij 'schoenen op wieltjes' of kom langs in onze winkel in Eerbeek. (Tussen Apeldoorn, Arnhem en Zutphen).

Leuk voor alle leeftijden
De schoenen zijn niet alleen geschikt voor tieners maar ook bij jonge kinderen zijn de schoenen erg populair. Want de lichtgevende zolen zijn niet alleen gaaf tijdens het uitgaan maar ook op het schoolplein of tijdens het buitenspelen zorgende de lichtgevende zolen voor een speciaal effect.

Led schoenen en bewegen
Op het moment dat je de schoenen draagt ziet elke beweging er leuk uit. Maar wist je dat de schoenen ook zorgen voor extra veiligheid bij verschillende sporten? Door de opvallende lichtjes ziet een automobilist jou al vanuit de verte hardlopen. Ook voor fietsers zou het dragen van de schoenen voor extra veiligheid zorgen, vooral op een donkere avond is het fijn om van een afstand al gezien te worden door het overige verkeer. Daarnaast is bewegen met simulation ook veel leuker want zeg nou zelf… deze schoenen maken bewegen toch nog leuker?

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop