0
Winkelwagen
€ 0,00
Retourinformatie
Een ongebruikt artikel mag binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Je dient vooraf via e-mail kenbaar te maken dat je een artikel wil retourneren. Vermeld hierbij om welk artikel het gaat, het factuurnummer en jouw bankgegevens.


Nadat je de retourzending hebt aangemeld ontvang je van ons een e-mail met de retourvoorwaarden en een retourlabel. Dit retourlabel dien je uit te printen en op het pakket te plakken. Vervolgens kun je het pakket gratis afgeven bij een PostNL punt. De kosten voor de retourzending worden verrekend op de creditnota. Wij verrekenen € 5,95 retourkosten voor klanten uit Nederland. Klanten uit België en Duitsland betalen € 11,95.

Bij retournering wordt het gehele aankoopbedrag terugbetaald.

Voor elke retournering geldt: je kunt alleen producten retourneren welke in een staat verkeren waarin je ze zelf ook zou willen ontvangen. Dit houdt in:
- Het product moet compleet en onbeschadigd zijn
- Het product dient in originele verpakking en met originele bescherming retour gezonden worden, deze doos dient niet bestickerd of
  beschreven te worden. 
(Wanneer de verpakking niet acceptabel is kunnen wij hiervoor €2,50 in rekening brengen)

- Zorg ervoor dat het geheel tijdens transport niet kan beschadigen
- Zend jouw factuur of een kopie hiervan mee met het retourpakket

Na ontvangst van de door jou geretourneerde artikelen zullen wij deze beoordelen. Na positieve beoordeling ontvang je binnen 10 dagen een creditnota en storten wij het aankoopbedrag terug op jouw opgegeven bank- of gironummer.

Retouradres
Schoenen met wieltjes
Afdeling Retouren
Brinkhorst 5A + 5B
7207 BG Zutphen
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.