0
Winkelwagen
€ 0,00

Rolschoenen zijn schoenen waarbij er één of twee wieltjes in de schoenzool verwerkt zijn. De rolschoen heeft een sportief uiterlijk en zijn verkrijgbaar in de vorm van sneakers, sportschoenen en skateschoenen. Combineer je roller schoenen met gekleurde veters of lichtgevende schoenveters met ledverlichting! (ook verkrijgbaar in deze shop!)Weergave:
 


Bezig met laden...

Wielschoenen in alle maten verkrijgbaar!
De meeste rolschoenen zijn verkrijgbaar in zowel kindermaten als in grote maten. Want niet alleen kinderen vinden schoenen met wieltjes een welkome uitvinding! Ook jongelui en jonge volwassenen zijn wel te porren voor schoenen op wieltjes!

In onze collectie vind je onze zogenaamde roller schoenen in verschillende kleuren. Zwart, blauw, roze en we verkopen zelfs gouden en zilveren schoenen! Sommige wielschoenen zijn ook nog een voorzien van LED verlichting in de zool! Zo blinken je schoenen s'avonds des te meer!

De wieltjesschoenen rijden het best over glad asvalt. Vlakke stoepen en geasvalteerde straten zijn hier ideaal voor. Aan zand, modder en regen hebben de wieltjes een hekel. Probeer dat dus zoveel mogelijk te vermijden!

 


Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.