0
Winkelwagen
€ 0,00
Je hebt vast al wel mensen op straat zien lopen met de nieuwste rage LED schoenen. Schoenen met lichtjes in de zolen. Een coole verschijning op straat, maar ook tijdens feesten en festivals. Onze schoenen met lampjes zijn verkrijgbaar in kindermaten, maar ook in volwassen maten tot maat 44.


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
50,00 99,95
50,00 99,95
   1  2  

Ook hoge modellen schoenen met led verlichting...
In onze collectie vindt je niet alleen kinderschoenen met lampjes maar ook Led schoenen voor volwassenen! Coole sneakers, sportief of hip, in het goud, zilver, rood, zwart of wit en in zowel lage als hoge modellen! En heb je genoeg van je verlichte schoenen? Dan zet je ze met één druk op de knop uit.

Lichtgevende schoenen ideaal voor de party scene!
Ben je dol op feesten en regelmatig in discotheken en festivals te vinden? Dan zijn deze schoenen met lichtjes een must have voor jou! Want zodra het licht uitgaat en het feest begint, gaan jouw sneakers aan! Kies hier je favoriete gympen voordelig online en wij zorgen ervoor dat jouw simulation shoes zo snel mogelijk op het door jou aangegeven adres bezorgd gaan worden!

Veters met ledverlichting!
In deze shop vindt je naast ledschoenen óók ledveters. Wil je helemaal in de spotlights staan? Combineer dan je lichtgevende led of wielschoenen met deze coole veters. Zijn ledschoenen voor jou iets te duur en wil je toch iets lichtgevends in je schoenen verwerkt hebben? Kies dan voor deze veters met lichtjes! Stop ze in je schoenen en laat je zien!


Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.